#Backabygget - Donera

Missa inte chansen att hjälpa nationen och nutidens studenter genom att lämna ett bidrag!

Hej Helsingkronit!

Helsingkrona Nation fortsätter att vara ett populärt hem för många studenter och vi bygger därför just nu vårt tredje hus, Villan (arbetsnamn HB Söder). Men att bygga hus är dyrt, särskilt i dessa tider. Som ni alla vet är vi en ideell förening med ett fastighetsbestånd där studenterna som ska bo i det framtida huset själva i slutändan kommer att få bekosta allt. Med ökade kostnader innebär detta i slutändan att hyrorna för det nya bygget i nuläget kommer att bli högre än vi först hade tänkt. Vi hoppas därför att vi med er hjälp ska kunna hjälpa studenterna att få till ett trivsamt boende och samtidigt hålla nere hyrorna i det nya huset så mycket det går.

Allt stöd från er är väldigt uppskattat, stort som smått. Vårt fokus med dessa donationer är främst att ge studenterna ett så hemtrevligt och studentikost boende som möjligt. Donationerna kommer därför främst att gå till inredningen i de gemensamma utrymmena i det nya huset, men kommer också att gynna övriga boende och medlemmar i nationen genom satsningar på yttermiljö och den nya festlokalen som nationens verksamheter får tillgång till. Självklart kommer inte din hjälp att gå obemärkt förbi - du kommer att få chansen att etsa in ditt namn i vårt nya hus för evigt!

Vi har med anledning av detta tagit fram en liten donationstrappa, som ni ser nedan. Självklart går det även bra att donera mindre summor än de nedan angivna. Dessa kommer dock inte att noteras offentligt utan enbart i vårt interna register. Det går även bra att gå ihop ett gäng och använda ett gruppnamn för en donation (t.ex. Kuratelet 2017). Vill du donera mer och har en egen rolig idé vad detta ska gå till får ni gärna kontakta bygg@helsingkrona.se eller q@helsingkrona.se.

För att säkerställa att dina uppgifter blir rätt, ber vi dig att fylla i detta formulär innan du donerar. Donation swishas till 1236713713 (8:e våningen - Helsingkrona Nation) alternativt sätts in på BG 421-2064, i meddelande fyller du i HB BYGGER följt av donationsnummer samt ditt namn.

Donerar du för att namnge något så kommer nationen kontakta dig gällande detta.

Exempel: HB BYGGER, 003, SVEN SVENSSON

OBS! Har du ej fyllt i formuläret samt delgett donationsnummer vid din betalning kommer den att klassas som anonym. Enbart privatpersoners namn eller företagsnamn kommer anges på plakaten.

*Nationen har rätt att revidera namnet på takterassen

Donationer kan ges fram till 2024-03-01

Swish: 1236713713
Bankgiro: 421-2064

Länk till formuläret: Donation