Intresseanmälan - Nybygget - Villan

registration of interest

Anmäl ditt intresse för att flytta in på det socialaste boendet i Lund

Ta chansen och anmäl ditt intresse för att få chansen att bo på Lunds (troligen) socialaste boende. Under våren 2024 kommer Helsingkrona Nations nya hus, Villan, stå klart. Detta är ett helt unikt studentboende för dig som prioriterar att umgås med andra, bo miljövänligt, modernt, men samtidigt ha möjligheten att kunna sova och plugga i fred. Du har även möjlighet att söka tillsammans med en eller två andra kompisar om ni önskar bo på samma våning.

Kollektivboende på 20-talet

Vi har i denna byggnad tagit det bästa med våra äldre hus, ett korridorsboende samt ett modernt lägenhetshus, och kombinerat dessa vilket har blivit vår nya Villa. Huset består av 8 våningar där första våningen kommer inhysa en extern restaurang, de resterande våningarna består av storlägenheter eller med andra ord kollektiv där hjärtat av våningen är det moderna och bekväma köket, matrummet samt vardagsrummet. Detta är en plats för att umgås, äta middagar och festa. Runt om dessa gemensamma utrymmen finns det 9 privata rum. Dessa rum har egna digitala lås i de rejäla lägenhetsdörrarna, eget badrum med dusch, inbyggd sängstomme med förvaring, inbyggda garderober samt skrivbord. Det enda du egentligen behöver ta med dig för att flytta in är en madrass. Det största rummet går även att dela med partner. Utöver detta finns troligen en av Lunds finaste takterrasser med utsikt över Skåne och Köpenhamn på översta våningen som alla boende kan utnyttja.

Hur går man tillväga?

Vi kommer tillsätta dessa rum i slutet av 2023/ början av 2024, men redan nu kan du anmäla ditt intresse för att få mer information när det börjar bli dags att söka. Denna intresseanmälan ska därför inte ses som en ansökan. Vi kommer använda din intresseanmälan för att sedan när boendeansökan ligger ute, kontakta dig om att det är dags att söka för att få chansen till att få boende. Detta kommer ske under hösten. Intresseanmälan hittar ni längst ned på sidan.

Vill du läsa mer om projektet och se fler bilder följ denna länk.

Ritning över våning i Villan
Oops! Something went wrong while submitting the form.